Så skal gallakjolerne luftes igen

I dag holdte Mette Frederiksen et pressemøde hvor hun fortalte om genåbningen af Danmark. Det går selvfølgelig langsomt fremad men lige pludselig var der lys for enden af tunnellen. Måske kan jeg snart tage mine gallakjoler ud af skabet og iføre mig mine stilletter.

Jeg har abstinenser og jeg vil bare snart igen se godt ud. Jeg har kigget på en flot rød gallakjole fra Olivia CPH men vil vente med at købe den til jeg ved hvornår vi må samles mere end 200 mennesker.

Folk ville måske kalde mig lidt afhængig af at kigge på gallakjoler og festkjoler. Jeg kan bruge flere timer bare at sidde med bærbar’en og se på alle de nye kjoler og Olivia CPH er helt sikkert min favorit webshop. 

Jeg Kan ikke vente til butikken åbner igen så jeg kan gå ned og se alle kjolerne. Det er altid sjovere at se dem og røre ved materialerne men webshoppen er fin. 

Hvor køber i jeres Gallakjoler? Har i brugt webshops nu når butikkerne er lukkede?

Jeg kan ikke vente til at alt er tilbage til normalen. Det er for kedeligt ikke at kunne feste med sine venner og se sin familie. Jeg krydser fingre for at der er bedre nyheder snart.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *