Gør barsel til en leg med massage på Frederiksberg

Derfor bør du købe et gavekort til din partner hos Le Luma, som er mestre i massage på Frederiksberg. Vi vil klart anbefale dig ikke at købe en specifik ydelse hos Le Luma – lad din partner selv vælge, hvilken massage på Frederiksberg hun vil have. Så er det også nemmere for massøren at guide din partner og spørge ind til, hvilke behov hun har på dagen.

Som nybagte mødre har vi selv afprøvet to forskellige typer massage på Frederiksberg, og vi vil klart anbefale dem begge, da de tjener hvert deres formål. Med den ene massage på Frederiksberg – en afslapningsmassage – opnår du ro og velvære og du får renset ud i kroppens affaldsstoffer på den rigtige måde. Du kan også vælge HOT STONE massage på Frederiksberg. Det er en massage, som f.eks. fokuserer din rygproblemer – noget en barsel godt kan kaste af sig, når man skal bære rundt på den nytilkomne.

Gavekort til Le Luma er guld værd

Så et gavekort til Le Luma er måske lige det, som din partner har brug for? Det vil vi i al fald anbefale dig at få fat i, og du kan være sikker på, at hver du eller din partner vil fortryde et besøg hos Le Luma, som er de allerbedste til at give massage på Frederiksberg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *