Lykken er den helt rigtige brille

Få en moderigtig brille der sidder lige i øjet

Det er helt vildt så fede brillestel, man kan få nu til dags i forhold til tidligere. Der er specielt én optiker i Hellerup nær Gentofte, som jeg har et godt øje til – Bak Optics, hedder de. De plejer at være helt sublime, hvad angår udvalg og mærker, og har de det ikke, så får de det hjem. Det kan man altid regne med.

Forleden dag var jeg så på jagt igen-igen efter, I ved nok, de der bittesmå stykker accessories, som man bare må eje for at kunne fuldende ens look. Og der er ingen, som skal komme og sige, at det ikke betyder noget, for det gør det! Selv den excentriske optiker i Hellerup nær Gentofte er enig med mig i den påstand.

Optiker i Hellerup nær Gentofte har et bredt udvalg 

Uanset om man behøver det eller ej, ja, jeg er jo altså af den holdning, at man godt kan gå med en brille uden at være svagtseende, så kan en brille virkelig gøre hele forskellen i forhold til, hvordan man præsenterer sig. Det er de små ting, som fuldender kunstværket, og sådan ser jeg altså også brillens rolle – som en accessory med kant. Og hvis der er nogen, der har briller med kant, så er det den fantastiske optiker i Hellerup nær Gentofte.

Den dag var jeg netop på udkig efter en Gucci brille, som er svær at opdrive herhjemme, men ikke hos min yndlingsfavorit optiker i Hellerup nær Gentofte. Til min store tilfredshed lå den allerede udstillet i vinduet, da jeg dukkede op som noget af det første, jeg gjorde den dag. Og den tog sig godt ud, som den lå der på velourklædet og glimtede med alle dens similisten – lidt bling-bling kan nu godt inkluderes i udtrykket. Det gør ikke noget – snarere tværtimod.

Lykken er den helt rigtige brille

Til min store glæde havde den gode optiker i Hellerup nær Gentofte allerede lagt et par til side til mig, så jeg havde slet ikke behøvet at stå så tidligt op den dag. Men det gjorde nu ikke noget, for min devise er, at man altid skal stå tidligt op, hvis man vil have fat i de mest udsøgte accessories på markedet. Og det fik jeg! Så nu er jeg den lykkelige indehaver af den ene af i alt to styks Gucci brille, som findes i Danmark overhovedet.

Hvis du er hurtigt, kan du måske være så heldig at få fat i brille nummer to, men så skal du også skynde dig ned til den excentriske optiker i Hellerup nær Gentofte, før han melder alt udsolgt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *