Rigtig god oplevelse

 

Jeg har fået en rigtig god oplevelse med firmaet Dreams For Kids, og Parcellet her op til jul. De har virkelig givet mig et helt andet syn på det, at købe på internettet. Jeg går rigtig meget op i børn, og det gør resten af min familie også, jeg har desværre ikke selv børn, men det har mine søskende. Jeg skulle købe en lækker gave til min nevø, men endte med at købe 2. Jeg har i lang tid gået og tænkt på, om der ikke var noget mere modebetinget undertøj end en ble til babyer, og om jeg kunne finde noget eksklusivt sengetøj.  Min research gav succes, da jeg efter nogen tids søgning på Google fandt virksomheden Dreams For Kids der sælger stofbleer, og Parcellet der har produkter fra Cam Cam. Jeg undersøgte hvad de havde skrevet om deres produkter, og fandt frem til deres stofble fra Pippi, og et flot økologisk sengetøj fra Cam Cam – stofbleerne kan vaskes, og ser liiiiidt pænere ud end så mange andre engangsbleer.

Det bliver i hvert fald ikke den sidste gang, at jeg har købt hos Dreams for Kids. De skriver selv at de har produkter der skulle frembringe mere tryghed hos barnet – hvilket virkelig lyder cool, og det er noget jeg tør give en chance fra en virksomhed der er så serviceminded, som dem. Jeg fik mine stofbleer efter 1 dag, og der var intet, som der slog fejl under den levering – produktet er af kvalitet, servicen var høj, og min nevø glad. En glad kunde – og fremtidig fast – kunde, kan man vel kalde mig fra nu af. Du kan se deres sortiment af stofbleer her.

Jeg kunne ikke dy mig for at købe en gave mere, så jeg købte også  sengetøj til ham, og her ledte jeg selvfølgelig efter det bedste af det bedste. Jeg fandt endelig en producent, som kunne levere noget lækkert sengetøj som jeg fandt på Parcellet. Jeg valgte selvfølgelig det populære mærke Cam Cam, som jeg fik leveret i en fin pose. Det fik jeg OGSÅ leveret efter kun en dag. Det er virkelig fantastisk når man gør det op til jul, og får sin bestilling så hurtig. Du kan se det sengetøj fra Cam Cam jeg købte her.  Her er produktet også virkelig af høj kvalitet, og jeg køber helt sikkert andet fra dem når jeg leder efter Cam Cam produkter.

 

Alt i alt vil jeg give begge virksomheder 5 stjerner uden tvivl, for 2 fantastiske oplevelser!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *