Kvalitets sengetøj

 

Man bruger en tredjedel af sit liv i sengen, det ved alle. Ca. 8 timer hver dag bruges på, at ligge i vores vidunderlige kane, hvor vi ligger og sover ihh så godt. Eftersom at vi netop bruger 8 timer om dagen på, at ligge i vores seng, så kan jeg ikke forstå hvorfor der ikke er flere der “går op i det”. Hvad skal det så sige, tænker du nok.. Det skal sige, at jeg ikke kan forstå hvorfor vi ikke køber noget ordenligt. Det vil sige ordenlige senge, ordenlige lagner, og lækkert sengetøj. Jeg vil i dette blogindlæg komme ind på, hvad du bør købe til dit soveværelse, hvorfor, og hvor du bør købe det i følge mine erfaringer.

Senge

Som jeg startede med, at skrive i indlægget, så ligger vi ca. 8 timer hver dag i sengen. Derfor er det utrolig vigtigt, at vi har en seng, som man ligger godt i. Bedrenætter har specialiseret sig i netop dette, altså en seng man ligger godt i. Det er ikke engang fordi, at det er meget dyrere, du kan få en ganske fin seng til en fornuftig pris.

Lagen

Når vi ligger og sover, så skal vi jo helst også ligge på et lagen. Et lagen, som man ligger godt på. Det får du hvis du køber et lagen, der er af 100% bomuld. Georg Jensen Damask har specialiseret sig i, at lave kvalitets lagner, som du kan ligge trygt og godt på.

Se kvalitets lagner her

Sengetøj

Vi skal også have noget om os, når vi sover – og derfor har man typisk en lækker dyne med tilhørende lækkert sengetøj på. Men hvad er lækkert sengetøj? Det er af økologisk bomuld. Det er altså en lidt anden følelse, at ligge i noget ordenligt sengetøj, end at ligge i noget discount sengetøj. Discount sengetøj holder typisk 3 år, men Georg Jensen Damask har lavet sengetøj, som holder i mange år, og er af yderst højeste kvalitet.

Se kvalitets sengetøj her

Jeg håber at du i dette indlæg fik inspiration til, at gå mere op i din komfort, når du skal sove.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *