Nye flotte specialdesignede tøjstativer

I forbindelse med Corona krisen har jeg valgt at udvide min fysiske tøjbutik med en netbutik, hvor jeg kan sælge modetøj online. Jeg har derfor brug for flere tøjstativer og hylder i min butik og er nu på jagt efter et maskinværksted i København, der kan specialfremstille nogle lækre tøjstativer.

Jeg kan se, at flere og flere er gået over til at købe deres varer online. Så det er nok trenden og måske bliver jeg nødt til at hoppe med på bølgen, hvis jeg vil forblive i markedet. Jeg har ellers strittet imod længe, da jeg hele tiden har foretrukket den personlige rådgivning og service. Jeg kan selvfølge lave flotte kort og hilsner og vedlægge pakkerne, men på en eller anden måde er bliver det bare aldrig det samme som at møde kunderne og small talke lidt i forbindelse med vejledningen. Måske er jeg lidt gammeldags, men jeg elsker bare kundekontakten. Det er en stor del af glæden ved mit job.

Alsidigt smede- og maskinværksted

Nå, men tilbage til fortællingen om min jagt på maskinværkstedet i København. Jeg har fået kontakt til HRS i Rødovre, der er et alsidigt smede- og maskinværksted.  De reklamerer med at deres smedeafdelingen har specialiseret sig i rustfrit, certificeret svejsning samt rustfrit skrædderarbejde, der er tilpasset enhver virksomheds behov.

Hmmm tænkte jeg, da jeg faldt over deres hjemmeside – de må da kunne designe nogle lækre og anderledes tøjstativer. De blev dog lidt stille, da jeg kontaktede dem, men heldigvis var en af de unge smede frisk og sprang på opgaven med krum hals og jeg må sige, at jeg er imponeret. Et tøjstativ er altså ikke bare et tøjstativ – har jeg nu erfaret. Den unge mand var fuld af ideer og han havde virkelig sans for design. Jeg har fået nogle særdeles flotte tøjstativer og han lavede også nogle smarte hyldeløsninger. Jeg er virkelig imponeret og tilfreds.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *