Nye farver i butikken

Nye farver i butikken

Ja, det kunne godt umiddelbart lyde som et lokkende varsel om nye sæsonvarer, men det er det ikke. Det drejer sig om selve butikken. Jeg har efterhånden haft min lille modebutik i nogle år og sommetider synes jeg, at den trænger til at blive frisket lidt op. Tøjmoden skifter jo jævnligt og det gør boligtrenden faktisk også. I en periode skulle alt være hvidt og sådan lidt long Island agtigt og så pludselig skal vi have pangfarver på væggene.

Træt af gør det selv

Jeg plejer selv at male min butik, men i år har jeg besluttet, at det gider jeg simpelthen ikke. Jeg har nemlig fået anbefalet et malerfirma i Slagelse, der dels skulle være rigtig gode og så skulle priserne også være rimelige. Selvom de holder til i Slagelse, så kører de gerne til det meste af Sjælland. Jeg glæder mig virkelig til de kommer forbi og kigger på butikken. De er jo professionelle og vant til at rådgive og arbejde med farver, så jeg er spændt på at høre om de er enige i mine ideer eller om de har nogle bedre forslag.

Rolige farver

Jeg kunne godt tænke mig et lidt dramatisk og industrielt look med betonlook på nogle af væggene og så en helt mørk væg nede for enden af butikken og en rosa væg nede ved lingeriet. Der er jo masser af farve på tøjet, så det er vigtigt at vægfarverne er rolige.

Luksuøse prøverum

Prøverummene skal være noget ganske særligt og indbydende. Det er jo her, at kunderne prøver tøjet og beslutter om de vil have det. Jeg har selv prøvet at stå der i et ubehageligt lys omgivet af hvide vægge, der bare fik mig til at føle mig ubehageligt til mode og jeg endte med ikke at købe tøjet. Det må bare ikke ske, så jeg må udtænke nogle prøverum, der emmer af hyggelig atmosfære. Åhh – det bliver bare så sjovt og spændende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *