Tænder er en vigtig del af et velplejet udseende.

Der er et ordsprog, der siger, at klæder skaber folk og det er jo ikke en hemmelighed, at tøj er en væsentlig del af en persons udseende. Via tøj kan man hurtigt skifte stil. De fleste mennesker vil gerne se lækre ud og bruger rigtig mange penge på tøj og gerne mærketøj. MEN… hvis du har dårlige tænder, så kan alverdens lækre tøj ikke opveje eller dække det faktum, at du bare ikke er super lækker. Jeg vil vove at påstå, at sunde tænder er en særdeles væsentlig del af en persons udsendende. Men det er lidt sjovt, for så længe, de er OK, så tænker man ikke så meget over det – men hvis der er noget galt med dem, dvs. at de afviger fra det vi normalt ser, så bemærkes det med det samme.

Det skal et godt tandeftersyn i København indeholde

Og lige nøjagtig derfor er jeg på jagt efter en tandlæge, der tilbyder tandeftersyn i København. Det er gået op for mig, at jeg bliver nødt til at passe godt på dem. Mine tænder er helt almindelige og jeg har aldrig skænket dem en tanke, udover at de bare skal børstes 2 gange dagligt som en del af en indarbejdet rutine. Det er helt sikkert, at man kan nå rigtig langt med et pænt smil. Min største skræk er at få parodontose og at tænderne i yderste konsekvens bliver løse og falder ud. For mig er det virkelig vigtigt, at et tandeftersyn i København indeholder tandrensning samt check for huller og evt. symptomer på begyndende parodontose. En anden vigtig ting i min jagt på en god tandlægeoplevelse er, at jeg er i centrum, altså at jeg ikke bare er et nummer i dagens kø, men at de bekymrer sig om mig og fortæller mig, hvad de skal ske og undervejs orienterer mig om, hvad de laver. En anden vigtig ting er klinikkens beliggenhed. Jeg lægger vægt på, at den er nem at komme til med bus og/ eller tog.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *