Køb modetøjet online til jul & spar penge

Os danskere vælger i et støre omfang at købe vores julegaver over nettet, og i 2013 steg julesalget over nettet med yderligere 2 %, så at 15 % af den danske befolkning valgte at købe mindst én julegave over nettet.

Men hvorfor også ikke spare tid, og ikke mindst penge ved at handle julegaverne online – og slippe for at skulle rende rundt i fyldte gågader eller shopping centre? Når du køber julegaverne online, uanset om du vælger at handle modetøj – så kan du sidde i fred og ro, og bladre rundt i de efterhånden mange flotte webshops, uden at blive forstyrret. Endvidere tilbyder mange web butikker i dag at pakke gaverne flot ind for dig, så det eneste du skal gøre, er at tag imod pakken – når postmanden banker på din dør.

Sådan finder du det største udvalg af modetøj online

Der findes selvfølgelig nogen webshops som er større end andre, ligesom vi kender det fra de fysiske forretninger. Fordelene ved at handle hos disse shops, er at der ofte kan spare en smule mere – da de simpelthen har råd til at købe støre varepartier hjem fra leverandørerne, mm.

Skal der handles julegaver, og skal det gerne være modetøj, accessories, sko eller andet – så kan du fx finde det meste i denne webshop eller prøve Manillo.

De sælger alt fra Ralph Lauren poloer til mænd, til det kendte mærke Vero Moda, mfl.

Butikken er norsk, men det er intet problem – da de sagtens kan levere til Danmark, og fragttiden er ikke meget anderledes, end hvis du valgte at handle i en dansk webshop.

Af danske store webshops indenfor modetøj og accessories, kan nævnes butikker som: Smartgirl.dk, Stypit.dk, mfl.

Brug den sunde fornuft når du handler modetøj & julegaver online

Når man handler online, så er det vigtigt at bruge den sunde fornuft – for selvom de fleste online butikker er til at stole på, så ser man desværre af og til tilfælde, hvor udenlandske hustlere har oprettet en falsk webshop.

Når man handler, så er der nogle grundlæggende ”trust” signaler man kan kigge efter, for at være sikker på at webshoppen ikke er falsk sat op, med det ene formål, at få penge ud af dig.

Kig b.la. efter:

Anmeldelser af brugere. Det kan fx være på shoppens FB side, eller på en side som Trustpilot.dk.

Er webshoppen E-handelsmærket? Ikke alle shops er det – men har de mærkatet, kan du med sikkerhed handle trygt.

Er der kontakt oplysninger, CVR nr, information om personerne bag virksomhed?

Mm…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *