Den perfekte sorte festkjole

Garderoben er fyldt med… ingenting

Hvorfor egentlig gøre det sværere for os selv, end hvad der er højest nødvendigt? Hvor tit har du ikke stået foran din garderobe, rystet på hovedet og proklameret, at du absolut intet har at tage på! Ud af det væld af kjoler, du med garanti har hængende i garderobeskabet, har du ingenting at tage på, når du skal ud med veninderne. Vi kender det alle sammen, det med at kigge ind i et fyldt skab og se et stort rugende ”ingenting”. Vi føler ikke rigtig for at hoppe i den vampede røde kjole. Den grønne kjole får os til at se endnu mere vinterblege ud. Og den ellers så skønne mønstrede kjole strammer – og vægten har da ikke ændret sig, så det må være kjolen, der er krympet i vask… Selvom den kun har været til rens! Det er frustrerede, når de festkjoler vi har hængende derhjemme ikke længere er interessante. Men måske er løsningen lige for næsen af os?

Svaret er… den sorte festkjole

Hvornår har du sidst været iført en sort kjole og ikke følt dig godt tilpas? Nej vel, den sorte kjole er ofte svaret på vores mange tøjkriser, der opstår inden byturene med veninderne. Det er de færreste farver, der passer til alle, men sort er undtagelsen. Hvor nogen synes, de ligner lyserøde grise iført en rød kjole, andre føler sig som en irsk nisse i en grøn kjole, den blå giver nogen en trist, grå teint og lad os nu indse det, det er sjældent vi har den lækre gyldne hud, der matcher den hvide kjole perfekt. Farven sort er svaret på alle vores problemer.

Den sorte kjole kan du finde som lang og kort, stram eller oversize, casual eller elegant. Her gælder det om at finde ud af, hvad den kommende fest bliver for en størrelse og hvad andre forventer, at du iføre dig. En stram, knælang sort kjole er et enkelt, men elegant valg og hvis du tilsætter de rigtige accessories er dit look perfekt til en aften på en skøn cocktailbar. Er du mere til den oversize kjole med lange ærmer, så led efter en model i silke, da stoffet giver den ellers så behagelige kjole et pift opad. Brug den oversize kjole til bare ben og et par larmende stiletter. Skøn til en aften med hvidvin på yndlingscafeen. Den lange sorte kjole er den mest elegante af dem alle sammen, og den er det helt rigtige valg, hvis du står foran et arrangement i bryllups-kategorien. Og mangler du den helt rigtige kjole til et glamourfyldt event eller måske til din næste nytårsaften, så er den lækre sorte kjole med pailletter det perfekte valg!

Shop efter den sorte kjole… online

Kjolens store anvendelighed er jo grund nok til at fylde garderoben med lækre, smukke sorte festkjoler! Der findes ikke dén fest, hvor den sorte kjole ikke vil kunne få dig stilsikkert igennem aftenen, mens du samtidig føler dig som festens absolutte dronning. Altså er den sorte kjole den perfekte kjole! Mangler din garderobe et større udvalg af den klassiske kjole, så finder du frem til de fineste af slagsen online. Uanset om du leder efter den dyre designerkjole eller den

budgetvenlige udgave, så bugner nettet med en overflod af skønne, sorte festkjoler. Det største udvalg af kjoler finder du på festkjoler.net, som har samlet kjolerne fra en masse online shops. Er du på udkig efter godt gedigent dansk design, er du nødt til at kigge forbi by Malene Birgers webshop på bymalenebirger.com. Lækkert design og en yderst fornuftig pris finder du hos highstreet darlingen COS på cosstores.com.

På alle tre webshops finder du lækre sorte kjoler, du med garanti bliver glad for at få mast ind i din garderobe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *