Dårligt klædt på arbejdet påvirker arbejdsglæden

Alle der har arbejdet et sted, hvor man skal gå med uniform på arbejdspladsen har sandsynligvis ikke følt det store behag ved det. Og det er faktisk ikke så smart. For at du tænkt på, hvordan dit humør, din selvtillid og din imødekommenhed påvirkes når du har tøj på, som du føler dig utilpas i?

Det er en hel del faktisk. Tænk over det. Det er jo ikke uden grund at sælgere og forretningsmænd tager jakkesæt på. Det er for at holde sig skarp og selvsikker. Ikke kun fordi det ser professionelt ud, men det giver også selve følelsen af at være professionel. De får på den måde mere selvtillid og det kan mærkes på deres antal af salg og forretninger.

Men selv om, at din virksomhed måske ikke lægger op til, at alle har i skjorter og slips, så behøver uniformen ikke at være decideret en hån mod vedkommende der har den på. Der findes masser af muligheder for, at finde arbejdsuniformer der også giver dine medarejdere den udstråling, der er positiv  en service-situation.

Se foreksempel på Højgaard der er leverandører at tøj og andet branding til virksomheder. Her kan du finde masser af flotte uniformer, som man ikke føler sig nedværdiget som medarbejder af at skulle have på. Og der skal naturligvis være logo eller lignende på uniformerne. Dette kan Højgaard også klare, men hvis du ønsker et eksterne firma til det, er Xpress Tryk også et godt bud.

Så gør dine medarbejdere en tjeneste og hæv niveauet, ved at tænke over, hvilken udstråling du ønsker at dine medarbejdere tager på arbejde med. Friskhed, store smil og kække bemærkninger er alt sammen med til at gøre oplevelsen for virksomhedens kunder til en succes, og det vil komme helt af sig selv, når man går i tøj, som man føler sig selvsikker i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *