Brudekjoler i København man må eje

Nu håber jeg selvfølgelig ikke, at jeg skal giftes flere gange. Jeg håber, at jeg kan nøjes med at trække i en brudekjole en enkelt gang. Men efter at have været en tur inde for houseofbrides, som sælger alle mulige typer og modeller af brudekjoler i København, så ville jeg nærmest ønske, at jeg skulle hoppe i kjolen mere end én gang. For hold nu op, hvor var de smukke alle de kjoler. 

Jeg havde mine veninder og min mor med inde at se på brudekjoler, og alle var helt op at køre – specielt min mor, som, ligesom jeg, har set frem til denne gang med længsel. Det har været en barndomsdrøm, og jeg har ofte fantaseret, om hvordan min brudekjole en dag skulle se ud. Nu er dagen snart kommet, og jeg er derfor på jagt efter kjolen.

Nu skal jeg jo ikke bare giftes for at skulle giftes. Jeg har selvfølgelig også fundet den helt rigtige mand at gifte mig med. Jeg fandt ham allerede for år tilbage, men vi syntes, at vi ville vente, til vi blev lidt ældre med at gifte os. Og her er vi så. Jeg er klar over, hvad min forlovede godt kan lide af kjoler, og hans smag er selvfølgelig med hele vejen i mit kjolevalg. Jeg vil jo gerne have, at han synes, at jeg er gudesmuk på dagen. Dog var jeg ikke klar over, at der ville være så mange brudekjoler i københavn, som jeg ville finde interessante.

Jeg har udset mig en specifik kjole, som jeg tænker, det kan være. Den har jeg fået lagt til side til om en uges tid, hvor jeg så skal ind igen og prøve den. Er den stadig et hit der, så bliver det uden tvivl den, jeg ifører mig til brylluppet.

I skal nok få billeder at se!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *