Forkæl dig selv med plejeprodukter, tøj & accessories

Vi plejer som regel at blogge mest om sund kost, motion, sport og alt der relatere til at holde en fornuftig livsstil. Men engang imellem skal man også huske at forkæle sig selv, ellers kan man godt køre træt i en for sundlivsstil.

Derfor vil vi i dette indlæg komme med nogle gode henvisninger, og idéer til hvor du kan finde de bedste og billigste plejeprodukter og accessories på nettet – som vil kunne fremhæve din sunde krop og skønhed.

Spar penge ved at handle online

Det er efterhånden gået op for de fleste at der kan være mange penge at spare, ved at handle sine produkter over internettet. Det er formentlig også derfor at salget på nettet i 2013 gik op igen.

Nogle af de produkter der kan spares mange penge på, og som er noget af det som der bliver solgt mest af over nettet er fx accessories, hårpleje produkter, make-up, og andre produkter indenfor denne niche, eller som ligger op af.

Ofte kan der spares helt op til 50-70 % ved at købe disse produkter online. Det er b.la. fordi der er cuttet mellemled af, og der ikke skal bruges penge på leje af dyre butikslokaler, mm.

Vi har researchet lidt i søgemaskinerne, hvor du kan finde disse produkter og kan herunder liste en række webshops som kunne være værd at tjekke ud.

Web butikker til hende:

Starfashion.dk – her finder du et stort udvalg af b.la. accessories, lækkert modetøj, herunder alle kjoler, og andet til hende.

Hair247.dk – 100% originale hårprodukter

Lunas-univers.dk – stort udvalg af modetøj til kvinder, accessories, tasker, mm.

Miinto.dk – Miinto er en af de største portaler indenfor salg af mode relaterede produkter online.

Web butikker til ham:

Smartguy.dk – alt til den morderne mand, som ønsker at være med på sidste nye mode og trend.

Miinto.dk – har ligeledes et stort udvalg af mode prægede produkter til mænd.

Trendhim.dk – de sælger alt i smykker til mænd, så som læderarmbånd, ure, keyhangers, mm.

Handel sikkert på nettet

Overstående web butikker er anerkendte på nettet – men hvis du vælger at handle andre steder, så er det en god idé at kigge efter nogle af følgende trust signaler når du shopper.

–        E-mærket  / organisation som tjekker at webshoppen lever op til lovkrav.

–        Betaling / tjek hvad webshoppen bruger som betaling. De fleste danske webshops er godkendt af NETS, som er en godkendelse af PBS i Danmark.

–        Returret / hvilken returrets ordning har butikken? Læs handelsbetingelserne god og grundigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *