Få reparation af dit tøj i Odense

Når man er indehaver af modetøj, så skal man også huske at passe på det. Det lærte jeg på den hårde måde. Jeg havde netop købt den fineste kjole af min favoritdesigner, og så skete det værste: Der var en gren, der fik fat i kjolen og rev syningen op.

Det kommer nok ikke bag på dig, at min dag var ødelagt, for jeg havde jo lige spenderet en stor sum for den kjole, som jeg havde brugt lang tid på at spare op til. Derfor gik jeg hurtigt på jagt efter den bedste måde ta få repareret mit tøj i Odense, og jeg fandt heldigvis hurtigt en løsning.

Det bedste renseri på Fyn

Jeg fandt til sidst frem til Cotti Rens, der ligger på Fyn. Her fik jeg den reparation af tøj Odense, som jeg kunne have drømt om. De sørgede på professionel vis for, at min designerkjole blev som ny, så det priser jeg mig lykkelig for.

Det bedste var, at de også sagtens kunne forstå mit dilemma. De har stor forståelse for, at man virkelig kan blive ked af det, når ens tøj går i stykker. Det var derfor med go ro i maven, at jeg overlagde min dyre kjole i deres hænder.

Det har jeg ikke fortrudt en eneste gang, og det er bestemt ikke min sidste reparation af tøj i Odense, som jeg får gjort hos dem.

Som overskriften også indikerer, så er Cotti Rens også det bedste renseri Fyn. Det vil sige, at de ikke kun sørger for at reparere tøjet, men de kan også snildt sørge for en god rensning. Det vil jeg personligt gøre brug af, hvis jeg fik spildt en rødvinsplet på mit modetøj.

Min største anbefaling går altså til det her renseri. Det skal der ikke være tvivl om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *